Akupunktur

Princippet i akupunkturbehandlingen er, at der indsættes tynde nåle i bestemte punkter i patientens hud for at forebygge eller behandle bestemte sygdomstilstande. Akupunktur er særlig effektivt mod: Lidelser i bevægeapparatet ( muskel- og ledsmerter: gigtsmerter, frossen skulder, piskesmæld, idrætsskader), kroniske samt akutte skader, iskiassmerter, nedsat immunforsvar, allergi, høfeber, lettere infektioner og bihulebetændelse, migræne og hovedpine, kredsløbsproblemer, hormonelle lidelser, menstruationsproblemer, hedeture, søvnproblemer, mave-/ tarmlidelser, bl.a. diarre, hæmorider og kvalme, følelsesmæssige problemer som angst, uro, stress, udbrændthed, sorg og lettere depressioner, rygestop, alkoholafvænning, appetitregulering / vægtreduktion. Jeg benytter Akupunktur i form af Traditionel Kinesisk Medicin, IntraMuskulær Stimulering og Øreakupunktur (denne behandling bruges specielt til f.eks. rygestop-behandling, slanke-behandling, stress-behandling samt andre behandlinger). Suplerende til Akupunktur: TDP infrarød lampe (Varme behandlinger) eller Cupping Terapi. Akupunktur eller/og Cupping Terapi er de perfekte behandlinger af Corona (eller influenza) eftervirkninger.

Akupunktur 60 min - 700 kr

Laser og Akupunktur 60 min - 700 kr

Akupunktur og Massage 60min - 700 kr

cupping terapi

Cupping har eksisteret i tusinder af år som en del af den Traditionelle Kinesiske Medicin. Terapien kan have effekt på: væskeophobninger, vægtøgning, lændesmerter, nakke og skuldersmerter, smerter i led som knæ, ankler, håndled, albueled, muskelspændinger, gigt, smerter og uro i benene, tunghed i kroppen, unaturlig træthed, eksem, psoriasis, forstoppelse, fordøjelsesproblemer, fertilitetsproblemer, hovedpine, migræne, dårligt immunforsfar, dårlig udrensning. Fordele ved cupping: stimulerer og styrker immunforsvaret, øger blodgennemstrømningen i bindevæv, led, muskler og indre organer, bringer blod og varme til et berørt organ, frigiver gamle affaldsstoffer fra bindevævet , som fungerer som et depot for alle disse affaldsstoffer, øger udrensning. Akupunktur eller/og Cupping Terapi er de perfekte behandlinger af Corona (eller influenza) eftervirkninger.

varme behadnlinger

Varme behandlinger bruges suplerendende til Akupunktur behandlinger, og er specielt designet til folk, der bor i områder, hvor somrene er korte og det meste af året er koldt, blæsende og fugtigt.
Arbejder med tre niveau: 1. Hud niveau med muskler; 2. Knogler, led, ledbånd, sener; 3.Indre organer.

TDP- lampen er infrarød mineralsk varmelampe kendt som "mirakel-lampen". Er specielt effektiv til lindring af smerter i led, muskler og knogler, smertelindring ved overbelastning eller forstrækning af sener, betændelsestilstande som tennisalbue, frossen skulder, gigtsmerter, iskiassmerter, knæ og ankelsmerter o. lign. Jeg bruger TDP- lampen til varme behandlinger i min klinik. Til forskel fra normale infrarøde lamper og terapeutiske aparater der bruger mikrobølger, har TDP- lampen en rund plade belagt med et minerallag, bestående af 33 forskellige mineraler. Når pladen opvarmes til en bestemt temperatur, sættes disse i bevægelse og udstråler hermed elektromagnetiske bølger, som kan optages gennem huden. Dette elektromagnetiske felt er i overensstemmelse med den raske krops egne elektromagnetiske felt hvorfor det trænger ind i dybden og fremmer vævs- og organfunktioner.

Effekt af varme behandlinger: Fungerer som smertestillende, forlænger livet, hjælper med at opnå en ordentlig kropsvægt, øger kroppens forsvarsstyrke, forynger og regenererer kroppen, forbedrer cirkulation af vital energi i kroppen, arbejder med muskler, knogler, led, ledbånd, sener og indre organer.