Kundehistorier : Google Anmeldelser og Krak Bedømmelser

***** Dorthe Nielsen

"Havde mange smerter, dårlig iskias, har fået kombi behandling, dvs. Akupunktur og Massage. Det er den bedste behandlingsform jeg har fået for dårlig iskias, og tro mig det hjælper. Mærker intet til den mere, nu går jeg til vedligeholdes behandling en gang om måned"


***** Maria Luffe

"Agnes er rigtig god til at behandle de problemer, man komme med, skabe en god stemning under behandlingen, og instruere i hjemmeøvelser. Hun har en meget fin fornemmelse for, hvilken slags behandling man har brug for, hvor hårdt hun skal trykke, og jeg kan virkelig mærke effekten af hendes behandling! Jeg har gået til massage i mange år, forskellige steder, og Agnes er absolut et af de bedste steder, jeg er kommet! Jeg kan på det varmeste anbefale enhver, at få løsnet op for det spændinger, vi alle går med, hos Agnes!"

***** Bodil Bastholm

"Hele vejen igennem en suveræn oplevelse at få behandling hos Agnes. Hun er yderst kompetent og effektiv. Desuden giver hun gerne anvisninger på øvelser, man kan foretage for derved at mindske muskel-gener i hverdagen. Mine smerter og besværligheder med højre skulder var væk efter to behandlinger hos Agnes.  Hendes behandlinger har stor effekt og hun har hjulpet mig af med store skavanker i både skulder, arm og ben. Der er forskellige valgmuligheder i behandlingsformerne, og uanset hvilken man vælger, er man ikke et sekund i tvivl om at være i de aller bedste hænder."

***** Susanne Hansen

"Jeg får rigtig meget ud af, at få behandling hos Agnes. Hun har hjulpet mig, så jeg næsten ikke har hovedpine og nu er hun ved at få bugt med mit ene ben, hvor jeg har uro især når jeg går i seng. Jeg har været der 6 gange, og vil forsat komme. Jeg synes Agnes er dygtig, jeg har nemlig fået massage mange steder, pga. dårlig ryg/nakke, som udløser hovedpine og Agnes kan virkelig noget."


***** Michael Mandelberg

"Hun fik min arm til at virke igen efter blodprop. Det kunne en fysioterapeut og to andre massører ikke efter et års forsøg. Agnes gav mig to behandlinger og så virkede min venstre arm igen og har gjort det siden.... Kan varmt anbefale hende, super dygtig og kompetent behandler der ved hvad hun laver. Hun er super dygtig og du er som født på ny efter behandling."